Els tallers per a codissenyar una experiència edcamp ja són aquí!

Voleu conèixer i aplicar la metodologia edcamp i no sabeu per on començar? Us agradaria implicar-vos en un procés de creació d’una experiència d’aprenentatge entre iguals però no teniu amb qui fer-ho? O esteu imaginant un edcamp al vostre territori o comunitat però us agradaria fer un tastet previ de la metodologia? Si heu respost alguna de les preguntes afirmativament, el que us explicarem segur que us interessa: 

Estem preparant una bateria de tallers edcamp arreu del territori! L’objectiu és que feu un petit tast de la metodologia edcamp a través d’una experiència de codisseny: sortireu del taller amb un edcamp preparat per ser impulsat al vostre territori o comunitat! A més, tindreu l’oportunitat de viure l’experiència colze a colze amb altres persones que, com vosaltres, tenen les ulleres posades cap a la transformació educativa; i impulsareu el vostre propi edcamp de la mà de la xarxa de mentoria, un grup de professionals de l’educació experts en la metodologia, que us acompanyaran no només al taller sinó també durant tot el procés d’organització del vostre edcamp!

Us heu engrescat i us agradaria participar o organitzar un taller edcamp al vostre territori o comunitat? Podeu fer-ho participant al taller edcamp per a docència universitària de la UPF del 19 de juny a Barcelona o al taller que farem a l’Escola d’Estiu de Voluntariat 2019 organitzat per la Generalitat de Catalunya, que es farà el 10 de juliol a Girona. I si el que voleu és impulsar un taller per fer arribar la metodologia al vostre entorn o sector educatiu, poseu-vos en contacte amb nosaltres

Voleu exemples de tallers que ja s’han fet? Les primeres persones que gaudiren d’aquest format van ser els estudiants del Màster de Formació del Professorat de Ciències de la UPF: s’engrescaren tant que acabaren organitzant un edcamp amb antics alumnes del màster! A més, sortiren propostes i reflexions per organitzar edcamps sobre gamificació, edcamps impulsats per l’alumnat dels centres educatius o un edcamp per a professorat de l’àmbit cientificotecnològic!

Encara en voleu saber més? Una altra experiència d’aprenentatge engrescadora va ser el taller Edcamp sobre Gènere, Tecnologia i Educació. En aquest cas, les participants venien d’àmbits molt diversos (investigació, docents i estudiants de magisteri, famílies, robòtica educativa...). Aquesta riquesa va fer que el petit tast de debats i converses estigués enfocat des de diverses perspectives i experteses, fet que també va contribuir a que les propostes de codisseny pel proper curs d’un edcamp sobre coeducació i un altre enfocat al lideratge d’edcamps per part de l’alumnat. 

La comunitat edcamp us està esperant!

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar