FutbolNet: avaluació en l’àmbit dels esports i valors

La Fundació Jaume Bofill ha desenvolupat diverses avaluacions de projectes educatius de terceres entitats. Considerem que incorporar l'avaluació en tot projecte és fonamental per mesurar l'impacte i per facilitar la modelització. Entenem l'avaluació com un acompanyament a un procés de reflexió i aprenentatge conjunt entre els agents implicats en un projecte.

 

Entre aquests processos d'avaluació, la Fundació FC Barcelona ha comptat amb la Fundació Jaume Bofill per a l'avaluació del programa FutbolNet. FutbolNet és un programa d'educació en valors mitjançant l'esport, dissenyat per a introduir valors a infants i joves mitjançant la pràctica esportiva vinculada al futbol.

 

 

S'ha dut a terme l'avaluació de FutbolNet durant les edicions 2011/12 i 2012/13 a Catalunya, de la que hem publicat Esports i valors. Avaluació del programa FutbolNet de la Fundació FC Barcelona a Catalunya on es presenta el marc teòric que basteix el programa i alguns resultats d'implementació i d'impacte. Durant el curs 2012/13 també s'ha conduït amb èxit l'avaluació de la implementació de FutbolNet a Iraq, Oman i Qatar. Paral·lelament a la tasca d'avaluació, al mes de novembre de 2013 es van organitzar la Jornada L'Esport com a motor de valors, de la que podeu veure'n els vídeos.

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar