Jornada "L'esport com a motor de valors"

Dissabte 16 de novembre de 2013, de 9.45h a 13.30h, es va celebrar una jornada formativa que tenia com a eix central l'esport com a instrument d'inclusió social i de treball en l'educació de valors. Com podem reivindicar el paper dels educadors en l'àmbit esportiu? Quins són els elements clau a destacar? El treball amb les famílies en les activitats esportives és una assignatura pendent? L'esport pot esdevenir motor i catalitzador de la inclusió social? Existeixen experiències valuoses que puguin esdevenir un model d'actuació? Com les podem identificar?

Programa: 09.45 - 10.00 h

Acreditació i recollida de documentació per part dels assistents.

10.00h - 10.10 h Benvinguda a càrrec de Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill.

10.10h - 11.10 h Conferència inaugural a càrrec de Francesc Torralba, filòsof, teòleg i docent, de Raül Llimós, cap d'Esports de RAC1, i d'Anni Espar, campiona del món de waterpolo.

11.10h - 11.40 h Pausa / cafè 1

1.40h - 13.00 h Intercanvi d'experiències. 13.00h - 13.30 h Conclusions i conferència de clausura a càrrec de Dr. Carlos González, professor del Departament d'Educació Física de l'INEFC-centre de Barcelona. La trobada va tenir lloc a la

Sala d'actes del Palau Macaya de l'Obra Social "la Caixa" (passeig de Sant Joan, 108. Barcelona). L'acte era obert a tothom Vídeos relacionats:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar