Més de 30 bases de dades sobre educació, indexades i comentades

Més de 30 bases de dades sobre educació, indexades i comentades

Vols fer recerca sobre educació? Saps on trobar bases de dades que t'ho permetin? Busques un llistat complet i no saps on trobar-lo?

Podem ajudar-te! Un dels resultats dels primers mesos de treball de Dades obertes per a la recerca en educació, ha estat L'elaboració d'un llistat de més de 30 bases de dades sobre educació. 

El llistat s'ha elaborat gràcies a la revisió dels documents i la informació disponible a diferents pàgines web de l'administració pública, a més de la que ens han donat els investigadors i investigadores a l'enquesta sobre fonts de dades en educació. 

En aquest llistat hi pots trobar 12 bases de dades sobre educació obligatòria no universitària, 16 sobre educació universitària i 3 que hem categoritzat com altres estadístiques sobre educació. Cada una d'elles té informació sobre qui és la institució responsable, en quin any va començar a recollir-se i quin és el seu contingut, entre altres informacions d'interès. Pots baixar-te'l en format excel (xls), en aquest enllaç, o consultar-lo per pantalla aquí

No deixis de fer-hi una ullada i, si creus que alguna informació no és correcta, que falta afegir-hi alguna base de dades o vols fer comentaris sobre el contingut del llistat, no t'oblidis de fer-ho a través del formulari que hi ha a contacte. Comparteix-lo amb els teus companys, amb aquells que creus que hi podrien estar interessats i anima'ls a que ens deixin els seus comentaris, les seves esmenes, propostes... 

Entre tots podem millorar-lo i ampliar-lo perquè sigui molt més útil.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar