Resultats de l’Enquesta sobre fonts de dades en educació

La majoria dels investigadors i investigadores en educació, troben que molt difícil saber a qui adreçar-se per demanar una base de dades per fer recerca o conèixer quins criteris s’usen per cedir-les.

La majoria dels investigadors i investigadores en educació, troben que és difícil o molt difícil saber a qui adreçar-se per demanar una base de dades per fer recerca o conèixer quins criteris s'usen per cedir-les. A això s'ha d'afegir que, dels qui les demanen, només la meitat acaba aconseguint-les. 

Aquests són alguns dels resultats de l'enquesta sobre fonts de dades en educació. Aquesta enquesta exploratòria ha volgut copsar la opinió dels investigadors sobre les bases de dades més conegudes, demanades i usades per a la recerca en educació, així com la seva pràctica i disposició a l'hora de compartir les dades que ells mateixos generen. 

T'interessen els resultats de l'enquesta? No deixis de consultar el Resum executiu, l'informe de les resultats complet o la presentació em power point d'en Julià Minguillón.    
Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar