Taller de l'ICM del CSIC a les portes obertes de l'escola Eduard Marquina

Els científics de l’Institut de Ciències del Mar del CSIC faran un taller sobre la formació de les masses d'aigües als oceans.

El dimecres 5 de març a partir de les 11.30 h els científics de l'Institut de Ciències del Mar del CSIC faran un taller sobre la formació de les masses d'aigües als oceans pels alumnes i les famílies de l'escola Eduard Marquina.

L'aigua que hi ha als oceans no és uniforme ja que a causa de la sal i la temperatura, l'aigua pot ser més o menys densa. Aquesta diferència en densitat és la que determina, juntament al moviment rotatori de la Terra, la distribució de les masses d'aigua als oceans i al cap i a la fi el clima del Planeta.

Durant les portes obertes de l'escola Eduard Marquina els científics de l'ICM faran una petita introducció al tema i una simulació in situ de com es distribueixen les masses d'aigua al planeta. Les famílies que aquest dia assisteixin a les portes obertes de l'escola podran participar en aquesta activitat, que s'emmarca en el programa Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu. 

Més informació sobre l'aliança de l'Institut de Ciències del Mar amb les escoles Eduard Marquina i Concepció Arenal del barri Besòs, feu clic aquí. També podeu accedir al blog de l'escola Eduard Marquina.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar