Tot un Món a les aules - Lleida

Dimecres 4 de maig a les 18 h, Televisió de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill, el Moviment d'Innovació Educativa i la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida van organitzar l'acte "Tot un Món a les aules" per parlar del repte que tenen els centres educatius i els mitjans de comunicació en el foment d'una major comprensió del fenomen migratori i la deconstrucció de prejudicis i estereotips.

En la trobada van intervenir Maria-Pau Cornadó, degana de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida, Carles Solà, director del programa "Tot un Món" de Televisió de Catalunya, Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill, Judith Surroca, presidenta del Moviment d'Innovació Educativa, i Miquel Àngel Essomba, autor de Tot un Món. Material didàctic, que es va presentarar durant l'acte.

El material consisteix en una carpeta de fitxes que pren com a punt de partida alguns capítols del programa "Tot un Món", produït i emès per TV3, per acostar el fenomen migratori a les aules i treballar les actituds envers la immigració. El material està format per dos números (4 i 11) de la col·lecció de llibres Conciutadania Intercultural, amb recursos i reflexions per a la gestió de la diversitat a les aules. L'acte es va fer a la Sala Maria Rúbies de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UdL. (Campus Cappont) Aquest material també es va presentar a Tortosa (11 de maig). 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar