Tot un Món a les aules - Tortosa

Dimecres 11 de maig a les 18 h, Televisió de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill, l'Associació d'Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa i el Campus Terres de l'Ebre de la URV, van organitzar l'acte "Tot un Món a les aules" per parlar del repte que tenen els centres educatius i els mitjans de comunicació en el foment d'una major comprensió del fenomen migratori i la deconstrucció de prejudicis i estereotips.

En la trobada van intervenir Montse Esteve, presidenta de l'Associació d'Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa, Josep Holgado, responsable dels Graus d'Educació Infantil i Primària del Campus Terres de l'Ebre de la URV, Pere Arcas, cap de Programes d'Aprenentatge de Televisió de Catalunya, Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill, i Miquel Àngel Essomba, autor de Tot un Món. Material didàctic, que es va presentar durant l'acte. El material consisteix en una carpeta de fitxes que pren com a punt de partida alguns capítols del programa "Tot un Món", produït i emès per TV3, per acostar el fenomen migratori a les aules i treballar les actituds envers la immigració. El material està format per dos números (4 i 11) de la col·lecció de llibres Conciutadania Intercultural, amb recursos i reflexions per a la gestió de la diversitat a les aules. L'acte es va fer a l'Aula Magna de l'Edifici Betània del Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar