Núria Sala

Núria Sala

Graduada en Antropologia Social i Cultural i Màster en Antropologia i Etnografia per la Universitat de Barcelona. També ha cursat el màster en Models i estratègies d'acció social i educativa en la infància i l'adolescència a la Universitat Ramon Llull.

Ha treballat com a consultora a D-CAS fent avaluació de polítiques públiques educatives, investigació social aplicada i suport a les administracions locals en el disseny i execusió de polítiques públiques en l'àmbit de la infància i l'educació. Ha estat investigadora col·laboradora a la Facultat Pere Tarrés realitzant investigacions sobre l'acompanyament en les transicions vitals en l'actualitat i l'espiritualitat en els centres socioeducatius.

Prèviament, ha treballat durant més de 16 anys com a educadora en diversos contextos i àmbits educatius: suport a la inclusió en centres educatius, educació no formal i espais familiars, entre altres.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar