Eva Queralt
“... en procés de millora contínua"

Eva Queralt

Inicia la seva trajectòria professional compatibilitzant els estudis secundaris. Focalitza el seu aprenentatge i especialitats al voltant de les empreses privades i multinacionals on va treballar, entre les quals General Motors Financial Services (GMAC) i l’americana Grace SA. Va formar part de l’equip d’obertura de l’hotel Barcelona Hilton. Al 1990 es va incorporar a l’àrea de Controlling de Boehringer Mannheim –posteriorment Roche Diagnostics- on es va especialitzar en la planificació i anàlisi de costos industrials i va participar en el desenvolupament del sistema SAP R/3 (mòdul FI/CO).  Complementa el seu aprenentatge amb formacions específiques sempre vinculades al món de l’organització, els processos de gestió i l’anàlisi de resultats.

L’any 2000 es planteja una aturada sabàtica, la qual orienta a l’estudi de Narrativa creativa a l’Escola d’Humanitats de l’Ateneu Barcelonès.  Forma part dels 21 autors ebrencs del llibre de relats Estius a l’Ebre editat per Aeditors

Quan va finalitzar aquesta etapa, reorienta decididament i motivada la seva tasca cap el tercer sector. El curs 2000-2001 s’inscriu al curs de formació “Gestió d’entitats sense ànim de lucre” organitzat per l’ACESP.  Ha estat gerent de diverses entitats del món social com ara Desenvolupament Comunitari i Ravaltext. Des de l’any 2006 és gerent de la Fundació Jaume Bofill.

Creu que la utopia és l’acte de confiança més gran cap a un mateix i el món.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar