Eva Queralt
“...en procés de millora contínua"

Eva Queralt

Inicià la seva trajectòria professional compatibilitzant-la amb els estudis secundaris. Ha focalitzat el seu aprenentatge i les seves especialitats al voltant de les empreses privades i multinacionals on ha treballat, entre d’altres General Motors Financial Services (GMAC) i l’americana Grace SA. Va formar part de l’equip d’obertura de l’hotel Barcelona Hilton. El 1990 es va incorporar a l’àrea de controlling de Boehringer Mannheim ―posteriorment Roche Diagnostics―, on es va especialitzar en la planificació i l’anàlisi de costos industrials i va participar en el desenvolupament del sistema SAP R/3 (mòdul FI/CO). Ha complementat el seu aprenentatge amb formacions específiques sempre vinculades al món de l’organització, els processos de gestió i l’anàlisi de resultats.

L’any 2000 es va plantejar una aturada sabàtica, que va orientar a l’estudi de narrativa creativa a l’Escola d’Humanitats de l’Ateneu Barcelonès. Va formar part dels 21 autors ebrencs del llibre de relats Estius a l’Ebre, editat per Aeditors

Quan va finalitzar aquesta etapa, va reorientar decididament i motivada la seva tasca cap al tercer sector. El curs 2000-2001 s’inscrigué al curs de formació “Gestió d’entitats sense ànim de lucre”, organitzat per l’ACESP. Ha estat gerent de diverses entitats del món social, com ara Desenvolupament Comunitari i Ravaltext. Des de l’any 2006 és gerent de la Fundació Jaume Bofill.

Creu que la utopia és l’acte de confiança més gran cap a un mateix i el món.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar