Ignasi Carreras i Fisas
“Vicepresident d’Oxfam Intermón especialitzat en direcció d’ONG”

Ignasi Carreras i Fisas

Ignasi Carreras i Fisas, Enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i diplomat en organització i direcció d’empreses (EAE). Postgraus de desenvolupament directiu a Stanford, Harvard i Babson Business School.

Actualment és director de l’Institut d’Innovació Social i professor associat del Departament de Direcció General i Estratègia d’ESADE, escola en la qual ha ampliat la seva formació acadèmica (Senior Executive Program).

És vicepresident d’Oxfam Intermón i membre de la junta directiva internacional d’Oxfam. Del 1988 al 2005 va ser director general d’aquesta ONG i component del Comitè de direcció d’Oxfam Internacional.

És membre de l’òrgan de govern del Casal dels Infants i de Cristianisme i Justícia i fundador de l’organització Recollim (vinculada a Cáritas). Anteriorment formà part de la junta directiva internacional del Global Reporting Initiative (GRI). Va treballar a la Generalitat de Catalunya i a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Autor i coautor de diversos llibres vinculats a la solidaritat, al lideratge i a la gestió en les ONG.

Notícies

Notícies relacionades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar