Josep Maria Bayer
“Inquietud i curiositat”

Josep Maria Bayer

Va estudiar Econòmiques a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el 2007 va obtenir la certificació d’€FPA, European Financial Advisor (Institut d’Estudis Financers). Va iniciar la seva activitat professional vinculat a la banca, primerament a Bankpime, on desenvolupà tasques d’analista de risc, direcció d’oficina i direcció comercial, i posteriorment a Banc Sabadell, on ocupà diferents càrrecs directius.

L’any 2006 inicià la seva vinculació professional com a director de la Fundació Institut Pacis, que el desembre de 2017 es va fusionar amb la Fundació Jaume Bofill, on va passar a fer-se càrrec de la direcció patrimonial i financera. Així mateix, ha participat en diferents consells d’administració (Josep M. Raventós i Blanc, CEFRUSA, Enginergy SL, Edificis Catedral, etc.). Des de març de 2014 és vocal i tresorer de la Coordinadora Catalana de Fundacions.

I a més a més, és un apassionat de la muntanya i el paisatge.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar