Montserrat Oliveras

Montserrat Oliveras

Montserrat Oliveras i Bagués, psicòloga i orientadora professional, cofundadora de DEP Institut i Educaweb des d’on s’ha dedicat a l’orientació acadèmica i professional d’ençà l’any 1994. Ha participat en l’Estudi sobre l’impacte de l’orientació professional de joves en el desenvolupament de competències per a l’accés i la transformació del mercat laboral (projecte Recercaixa); ha participat en la diagnosi i la definició de l’estratègia de l’Orientació a Barcelona (Barcelona Orienta) per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona; ha intervingut en la definició i desenvolupament del pla d’acció de la Taula per a l’orientació de la Diputació de Barcelona; i participat en la proposta de pla de treball en matèria d’orientació professional pel Consell Català de la Formació Professional.

La participació en projectes europeus centrats en l’orientació acadèmica i professional ha estat una oportunitat per desenvolupar projectes com el Gem i el Jobland sobre orientació a la primària, GuidingCities sobre models municipals d’orientació per a la lluita contra l’abandonament escolar prematur, el Keyway sobre l’impacte de l’orientació, el Leader sobre les competències per gestionar la carrera o el Mobgae sobre la mobilitat i l’orientació.

Impulsora dels Premis Educaweb d’orientació acadèmica i professional que actualment recull un banc estatal de bones pràctiques d’orientació desenvolupades per professionals, institucions educatives, organitzacions, administracions i empreses.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar