Programes educatius comunitaris

Completat

Sabem que el programes educatius comunitaris tenen una influència significativa en el desenvolupament d'infants i joves de manera que haurien de ser considerats per aquelles polítiques que pretenen assolir millores sostenibles a nivell educatiu i social. En aquest sentit, els programes educatius comunitaris es situen avui en el centre d'un debat interdisciplinari -educatiu, social, sanitari i polític- que té com a objectiu millorar els resultats educatius en el context social actual, agreujat per una crisi econòmica que afecta significativament a tots els sectors de la nostra societat. 

És per aquesta raó que volen fer una anàlisi de l'estat de la qüestió, per tenir eines i criteris per fer una crida de bones pràctiques, replicables i de referència a Catalunya i poder avançar en aquest tema clau en la comunitat educativa.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar