10 anys Magnet, 10 experiències de transformació educativa

  • Data 04/03/2024

"Magnet és el nostre ADN".

"Magnet ens ha obert les portes a innovar i créixer".

"Magnet ha estat el disparador per seguir el canvi pedagògic".

"Magnet ens ha aportat temps de reflexió pedagògica".

"Magnet ens ha ensenyat a ensenyar allò que feiem"

"Magnet ha suposat cohesió de l'equip docent"

"Vam passar de ser un centre invisible i desconegut a ser una opció per les famílies de l'entorn"

10 centres comparteixen l'experiència i els impactes de la implementació del programa Magnet, entre els quals es troben canvis metodològics, la generació de situacions d'aprenentatge significatives, la incorporació dels coneixements dels partners i la millora de la comunicació. Aquests centres són: L'Escola Samuntada (Sabadell), l'Escola Joaquim Blume (Sabadell), l'Escola Pau Casals (Rubí), l'Escola Gayarre (Barcelona), l'Escola Miralletes (Barcelona), l'Escola Saavedra (Tarragona), l'Escola Tanit (Santa Coloma de Gramenet), l'Escola Sant Ignasi (Manresa), l'Institut Guillem Catà (Manresa) i l'Institut Rocagrossa (Lloret de Mar).

#10anysMagnet

Aquest curs 2023-24 celebrem deu anys del programa Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu. Una dècada plena de fites històriques, com la signatura del Pacte contra la segregació escolar, impulsat pel Síndic de Greuges, el 2019, o el Decret d'admissió, el 2021, que han contribuït a una escolarització més equilibrada al nostre país.

Tanmateix, des de Magnet, hem pogut constatar que per revertir la segregació escolar cal el compromís de tots i cadascun dels diferents actors. Així doncs, els equips directius, les institucions partner, les persones formadores, l'alumnat, les famílies i les administracions locals i educatives són una peça clau per l'èxit del programa. Tal com recullen aquests vídeos, el seu entusiasme, compromís, constància i treball en equip, ha fet possible arribar a la primera dècada Magnet.

Material relacionat:

Per a més informació:

http://magnet.cat

https://twitter.com/aliancesma...

https://www.instagram.com/alia...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar