Visites entre centres per millorar l'aprenentatge. David Vilalta

  • Data 03/04/2024

Preparar la recepció de visites al centre educatiu suposa, pel claustre que les organitza, un procés de reflexió profund. En relació amb els centres visitants, cal posar el focus en què les visites han d'estar al servei de l'aprenentatge a través de la pregunta: com aprèn l'alumnat? David Vilalta, formador Magnet, ens explica com les visites entre centres són una bona eina d'aprenentatge tant pel centre visitant com el receptor.

Magnet, aliances per a l'èxit educatiu

El programa Magnet, impulsat pel Departament d'Educació, la Fundació Bofill i l'ICE-UAB, acompanya els centres en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Material relacionat:

Per a més informació:

http://magnet.cat

https://twitter.com/aliancesma...

https://www.instagram.com/alia...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar