Aprenentatges connectats: l’experiència de Chicago. Jornada Anual d'Educació 360- 2019

  • Data 25/04/2019

En clau internacional, la Jornada Anual d'Educació 360 va comptar amb la Conferència de Sana Jafri, cap de programes de Chicago Learning Exchange. Amb una llarga trajectòria de connexió d’aprenentatges en una ciutat, Jafri va exposar la importància de posar els infants i joves al centre de l’aprenentatge, de crear itineraris personalitzats, on els joves puguin decidir els seus interessos. Jafri va fer també una crida a mirar-nos els un als altres per a treballar conjuntament per l’educació.

La cap de programes de la Chicago Learning Exchange va participar també del posterior diàleg amb Jordi Collet, professor de sociologia de l’educació de la Universitat de Vic, Moisès Esteban, director de l’Institut de Recerca Educativa de la Universitat de Girona i Mònica Nadal, directora de Recerca de la Fundació Jaume Bofill.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar