Héctor Ruiz: "El coneixement científic ha de ser una de les eines fonamentals de tot docent"

  • Data 19/07/2021

La iniciativa + Recerca x Millor Educació ja suma més de 500 adhesions de persones, escoles i grups de recerca. L'elaboració de la proposta ha comptat amb les aportacions d'experts vinculats al món de la recerca, al disseny de les polítiques educatives i a agències de coneixement i investigació.

Segons Héctor Ruiz, Director de la International Science Teaching Foundation, una de les vies per connectar el coneixement científic amb la pràctica educativa és facilitar als docents l’accés a les evidències, perquè avui dia no hi ha un lloc de referència on els docents puguin anar a buscar què diu la recerca quan es plantegen fer algun canvi a l’aula o al centre.

La iniciativa + Recerca x Millor Educació ha comptat amb les aportacions d'experts vinculats al món de la recerca, al disseny de les polítiques educatives i a agències de coneixement i investigació.

Llegeix la proposta completa i signa el manifest!

Vols saber-ne més?

#RecercaPerlEducació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar