Directe a Instagram live amb Marta Roig - LECXIT

  • Data 28/04/2020

El confinament degut al COVID-19 fa que patim una pèrdua d'autonomia de moviments, de relacions personals i per tant de socialització. És un moment de renuncies però també pot ser un moment d'oportunitats.

En aquest sentit, ara que els infants no assisteixen a l'escola i, per tant, no disposen de l'acompanyament que ofereixen els 1.900 voluntaris en els 261 espais Lecxit, estem intensificant les accions dirigides a posicionar el drets dels infants i oferir eines i recursos per a promoure el gust per la lectura i l'hàbit lector a famílies, centres educatius, equips impulsors i voluntariat.

Amb aquest objectiu organitzem diferents directes a Instagram amb persones expertes en literatura infantil i juvenil i acompanyament lector. El passat dijous 16 d'abril vam comptar amb la Marta Roig, bibliotecària infantil i secretària tècnica del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CLIJCAT).

http://www.lecxit.cat

http://www.comprendrelavida.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar