Fem dels centres educatius espais crítics, lliures i d'acció-resum

  • Data 29/05/2019

Vols treballar el pensament crític a la teva aula i comunitat? Vols contactar amb persones que també pensen que connectar l’educació als temes reals i controvertits és clau per a tenir una ciutadania més compromesa? Vols compartir reflexions, estratègies i eines amb els millors referents? Ens posem en marxa per a una educació més crítica!

La jornada del dia 2 de març a la Nau Bostik va ser el moment per inspirar-se, reflexionar, intercanviar i també, experimentar de la mà d’alguns dels principals referents del tema. Volem compartir un espai en el que tothom interessat en desenvolupar el pensament crític a la seva comunitat educativa, o simplement en vulgui saber-ne més, trobi allò que cerca. 

En aquest vídeo trobem un resum de les intervencions plenàries realitzades:

1.  En Francesc Torralba (filòsof, teòleg i docent) ens aclareix la noció o concepte de pensament crític, des d'una mirada filosòfica i connectada a l'educació. 

2.  L' Alba (Bittah) és una MC compromesa, que des del projecte Versembrant promou el pensament crític, a través del l'art i la cultura urbana. Ens comparteix la tasca que realitzen i reflexions al voltant del vincle entre el rap i la consciència crítica dels joves. 

3.  En Joan Manuel del Pozo, la Pilar Benejam i en Boris Mir, realitzen una conversa oferint reflexions i estratègies per a impulsar el pensament crític des dels centres educatius i les comunitats. 

Aquest acte forma part de les activitats del projecte #SomCrítics, al que us convidem a participar també via Twitter amb l’etiqueta #SomCrítics.

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar