Reproducció en directe: Més adolescents gaudint del fora escola. Com impulsar la participació adolescent en el lleure?

  • Data 05/10/2021

Diàleg amb els experts en joventut i política local Hungría Panadero (Fundació Ferrer i Guàrdia) i Carles Vila (Universitat de Barcelona), on coneixem l’experiència personal de la Fàtima El Gdari (estudiant i esplaiera), i on també es presenta la guia "Més adolescents gaudint del fora escola. Estratègies per impulsar la participació a les activitats de lleure educatiu". Condueix l’acte la Laura Mencía, cap de projectes de l’Aliança Educació 360.

Descarrega la guia aquí

Quins factors expliquen la menor participació dels i les adolescents en les activitats i extraescolars i del lleure que ofereix el municipi? Com podem combatre els obstacles socials, econòmics i culturals que molts adolescents troben pel camí? Quines estratègies municipals funcionen a l’hora d’incrementar la seva participació? Quines mesures ens poden ajudar a assolir una oferta extraescolar adaptada a la diversitat social, territorial, educativa i d’interessos dels i les adolescents? Quin és el rol dels diferents agents locals implicats? Ajuntaments, instituts, entitats socioeducatives i comunitàries, entitats juvenils, per on comencem?

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar