Miquel Àngel Prats-Tendències de canvi en educació: lideratge distribuït, comunitats i acompanyament

  • Data 24/11/2015

Al vídeo Miquel Àngel Prats, membre del comitè científic del projecte Educació Demà, descriu 3 de les 9 tendències de canvi en educació detectades per #eduDema i que es van presentar durant l’acte inaugural del projecte el dia 29 de setembre de 2015 al MACBA: lideratge distribuït, comunitats connectades i acompanyament al llarg de la vida.

Aquestes 3 tendències, juntament amb la resta que varen ser presentades per altres membres del comitè científic del projecte (Coral Regí i Juanmi Muñoz), conformen el marc d’inspiració que guiarà els temes que es tractaran als seminaris Camp Base i als tallers participatius Edulab. 

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar