Mireia Mas - Passaport Edunauta: què són i com funcionen els passaports d'aprenentatge?

  • Data 24/03/2020

Vols saber què són els passaport d’aprenentatge? Mireia Mas, cap de projectes de la Fundació Jaume Bofill, t’explica totes les claus d’aquesta metodologia en aquest vídeo resum de l’acte de llançament del #PassaportEdunauta: com funcionen els passaports d’aprenentatge, quins agents acostumen a impulsar-los, què ens diu l’evidència sobre el seu impacte en la millora d’oportunitats educatives dels infants, quins exemples d’aquí i d’allà podem explorar, i molts d’altres detalls.

Estàs pensant en impulsar un passaport d’aprenentatge al teu municipi? Suma’t a la crida #PassaportEdunauta, Territoris que Connecten Oportunitats! A les Bases de la crida trobaràs tota la informació necessària per participar del projecte i ser un dels 10 impulsors seleccionats pel pilot. Llegeix-les amb atenció i un cop t’hagis decidit a participar omple i envia’ns el formulari d’inscripció. Ep! Tens temps fins el 30 d’abril.

Segueixes tenint dubtes? Visita el web https://www.passaportedunauta.cat o posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 623.221.299 (trucades i WhatsApp) o per correu electrònic a hola@passaportedunauta.cat i els resoldrem. 

No t’ho pensis més! Suma’t al Passaport Edunauta i crea un univers d’oportunitats d’aprenentatge pels infants del teu territori. 

El Passaport Edunauta és una iniciativa de la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar