Posem l'educació a l'hora! Com fer possibles uns altres horaris escolars?

  • Data 18/11/2019

Resum de la jornada Posem l’educació a l’hora! Com fer possibles una altres horaris escolars? que va tenir lloc el 23 d'octubre de 2019, a la Sala Teatre del CCCB.

En aquesta jornada es va explicar la proposta de la Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de canvi d'horaris escolars i vam conèixer experiències de canvis que ja s'estan duent a terme a diferents centres educatius.

Vam comptar amb l’Elena Sintes, cap del projecte Educació a l’hora, de la Fundació Jaume Bofill i en Jaume Aguilar de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya-FMRPC que ens van explicar la proposta. Ens van posar en context la Pilar Gargallo, de la FMRPC i l'Ismael Palacín, de la Fundació Jaume Bofill.

En Ricard Aymerich, mestre i psicòleg, membre del Consell Escolar de Catalunya i de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i la Francina Martí, presidenta de l'associació de mestres Rosa Sensat, van moderar converses amb: 

Més informació a https://www.educacioalhora.cat  #EducacioAlhora 

Ponents

Equip implicat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar