Quin és el futur de les AMPA?

  • Data 16/01/2014

Síntesi de l'#aulabofill "Quin és el futur de les AMPA? L'associanisme de pares i mares en l'horitzó 2025" a càrrec de Marta Comas, directora del projecte "Famílies amb Veu"; Rosalina Alcalde, sociòloga, professora de la UAB i experta en participació familiar a l'escola; Isaac Gonzalez, sociòleg, professor de la UOC i expert en polítiques educatives; Àngels Garcia Asensio, membre de l'AMPA de l'escola La Torreta de la Roca del Vallès.

El debat interroga sobre els reptes del model d'associacionisme de les famílies actual si vol vertebrar d'ara en endavant les aportacions que fan pares i mares a l'educació.

Poden les AMPA, sobre la base de la contribució voluntària d'uns quants pares i mares, continuar oferint serveis i valor a les famílies en un context de fragilitat econòmica? Poden articular a nivell col·lectiu un discurs comú que aglutini els interessos de totes les famílies en educació? Poden fer-ho a partir de l'instrument actual que són les Federacions d'AMPA?

Per a més informació, podeu consultar la informació relacionada.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar