Conciutadania Intercultural

Completat

El projecte Conciutadania Intercultural ofereix recursos i materials de qualitat que aporten conceptes, reflexions, i perspectives al professorat per comprendre i gestionar la diversitat sociocultural present a l'aula.

Des de l'any 2006 s'han publicat 11 llibres adreçats al professorat de primària i de secundària en el marc de la col?lecció Conciutadania Intercultural, dirigida per Francesc Carbonell, i s'ha elaborat un material multimèdia del material didàctic "Tot un Món".

A partir dels continguts que proposa aquesta col?lecció, durant el 2012 es va elaborar una proposta de formació i assessorament adreçada al professorat de primària i secundària. La proposta, coordinada per Marta Casas, pretén capacitar els professionals aportant?los eines i estratègies per respondre als reptes relacionats amb l'atenció i la gestió de la diversitat, i també amb el desenvolupament d'una actitud positiva i constructiva.

Video

No t’ho perdis

"Tot un món" i "Documenta" del projecte Conciutadania Intercultural

Equip

Equip del projecte

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar