Congrés Internacional de Lideratge per a l'Aprenentatge

Completat

Els dies 3 i 4 de desembre del 2013 es va celebrar el Congrés Internacional de Lideratge per l'Aprenentatge, organitzat conjuntament per la Fundació Jaume Bofill i el projecte «Entorns innovadors d’aprenentatge» (Innovative Learning Environments – ILE) de l’OCDE, i amb el suport institucional del Departament d’Ensenyament. El Congrés va reunir experts en educació, representants de fundacions, personalitats del món educatiu, líders d’escoles i centres d’educació superior innovadors, i responsables en matèria de polítiques educatives de Catalunya i d’arreu del món. 

El projecte «Entorns innovadors d’aprenentatge» de l’OCDE ha demostrat tenir una gran influència a escala internacional en comptar amb la implicació de nombrosos sistemes educatius, i té com a objecte d’estudi des de les bases de la naturalesa de l’aprenentatge fins a estratègies per a la innovació a les escoles i els diferents sistemes educatius. La importància del lideratge entès com a «lideratge per a l’aprenentatge» rau en el fet que marca la direcció per a l’aprenentatge, en organitzacions que són cada cop més complexes. I ho fa a través del disseny i l’estratègia, i de posar en pràctica els objectius i els resultats de l’aprenentatge del segle XXI. 

  • Vegeu Informe de l'OCDE

#ICLL

Video

No t’ho perdis

Conferència: "Lideratge per a la transformació de sistemes", per Valerie Hannon

"Comunitats professionals d'aprenentatge: canvi i millora sostenible 1", per Roser Salavert

"Com són els Entorns Innovadors d'Aprenentatge a Catalunya?", per Màrius Martínez

"Experiències de lideratge educatiu a Catalunya", per Màrius Martínez

Què vol dir lideratge per a l'aprenentatge al segle XXI?

"Quina és la col·laboració que estableixen l'OCDE i la Fundació Jaume Bofill?", per Anna Jolonch

Conferència: "Les fonts del lideratge social", per Àngel Castiñeira

"Comunitats professionals d'aprenentatge: canvi i millora sostenible 2", per Roser Salavert

Equip

Equip del projecte

Aliances

i col·laboradors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar