Crida: Comunitats que eduquen. Educació 360: Més i millors oportunitats per a tothom

Completat

La crida Comunitats que Eduquen vol detectar iniciatives comunitàries que apostin pel treball i lideratge col·laboratiu entre diversos actors (escoles, famílies, ONG, museus, biblioteques, xarxes, centres de salut, entitats de lleure, universitats...) i que ofereixin oportunitats educatives d’aprenentatge i desenvolupament als infants i joves.  

Busquem iniciatives en curs, ja siguin noves o tinguin un cert recorregut, que vulguin sumar-se als següents 4 reptes:

  • Incrementar l’accés i participació a tots els infants i joves a iniciatives d’alt valor educatiu, garantint la igualtat d’oportunitats. 
  • Connectar el temps lectiu i el no lectiu, el formal i no formal impulsant la col·laboració entre els diferents actors, especialment amb els centres educatius. 
  • Desenvolupar el potencial educatiu de la comunitat, incrementant el treball col·laboratiu per a generar respostes eficaces a les necessitats educatives dels infants i joves. 
  • Connectar els interessos i motivacions dels infants i joves amb els recursos educatius del territori per a personalitzar les seves experiències educatives. 

D’entre tots els projectes presentats un jurat format per professionals de diferents disciplines i institucions triarà un màxim de 30 projectes. La Fundació Jaume Bofill oferirà als promotors d’aquestes 30 iniciatives participar en un procés únic de capacitació i mentoria amb la voluntat d’orientar els seus projectes cap una perspectiva d’Educació360, educació a temps complet. Per fer-ho comptarem amb experts i, especialment, amb el bagatge i experiència dels promotors de les iniciatives seleccionades. El termini de presentació d’experiències serà el 18 d’abril de 2018.

Per a més informació de la crida, podeu consultar tota la informació aquí

Video

No t’ho perdis

Els casals d'estiu, una oportunitat 360

Educacio360 Educació a temps complet

Construïm l’educació comunitària del futur. Jornada final de la crida Comunitats que Eduquen

Convertir l’educació dels espais i temps no lectius en política pública - Jordi Plana

EDUCACIÓ 360. Educació a temps complet

El canvi educatiu ha d’incorporar la mirada de l’Educació360 - Rafael Homet

Els nois i noies aprenen en tots els espais de la seva vida quotidiana - Pilar Gargallo

Ens eduquem en tots els temps. Al llarg i a l’ample de la vida - Núria Larroya

Actes

Actes anteriors

Aliances

i col·laboradors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar