Marina Gallardo

Marina Gallardo

Graduada en Psicologia per la UAB i màster en Neuropsicologia per la UOC. Actualment, està finalitzant l’especialització en Psicopedagogia.

Tot i haver focalitzat la major part de la seva experiència laboral amb el col·lectiu de gent gran, vetllant pel seu bon envelliment actiu i el seu benestar emocional, cognitiu i funcional, també ha realitzat tasques d’atenció directa amb joves que presentaven necessitats diverses, portant a terme reeducacions psicològiques. A més, ha participat activament en la gestió i coordinació d’entitats de lleure associatiu. Una de les seves aficions és crear recursos d’estimulació cognitiva per professionals d’atenció directa.

En l’actualitat, combina les funcions de Tècnica d’Acompanyament del programa Math Tutoring amb la coordinació i la docència d’una assignatura del Grau de Psicologia a la UAB.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept