Toni Pedragosa
“L’educació té lloc en molts espais i moments, en totes les persones i a totes les edats. Si aprenem juntes, col·laborant com a comunitat educativa, podem arribar a construir la societat que volem.”

Toni Pedragosa

Professor de secundària llicenciat en Farmàcia. Durant 8 anys va treballar formant i donant suport a professorat i mestres novells en centres d’alta complexitat en el programa ExE, i ha estat formador a les escoles d’estiu de Rosa Sensat. El curs 2021-22 va ser responsable de Xarxes per al Canvi al Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) i el 2022-23 coordinador de facilitadores del CEB al Programa d’acceleració de la transformació educativa / Eines per al Canvi. Actualment, combina la coordinació formativa de Magnet amb la docència a l’institut Baix Montseny.

Coordinador de formació del programa Magnet, en comissió de serveis al Departament d’Educació. S’ocupa de fer el seguiment dels centres educatius i formadors del programa i d’organitzar les activitats formatives, juntament amb Xavi Geis i Bet Madera.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept