28 centres educatius es presenten al programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu"

25 escoles i 3 instituts s'han presentat a la convocatòria del programa Magnet, sol·licitant entrar a formar part d'aquest programa d'innovació i equitat educativa el curs vinent.

Ahir dimarts 15 de maig s'acabava el període de presentació de sol·licituds, i ara s'inicia el procés de selecció dels 15 centres que es consideri que millor podran aprofitar aquest programa. Magnet acompanya les escoles i instituts en un procés de transformació per tal d'enfortir el seu projecte de centre en aliança amb una institució de referència. Aquesta aliança ha de permetre al centre educatiu recuperar la capacitat d'atreure les famílies del seu entorn.

Els centres educatius que s'han presentat són de diversos territoris, concretament: 5 de comarques de Tarragona, 5 de Catalunya Central, 4 de comarques de Girona,  4 del Vallès Occidental , 3 de Barcelona ciutat, 3 del Maresme-Vallès Oriental, 2 de comarques de Lleida, 1 del Baix Llobregat i 1 de Barcelona comarques.

Els 15 centres que siguin seleccionats es sumaran als 15 projectes que actualment ja formen part d'aquest programa impulsat per la Fundació Jaume Bofill, el Departament d'Ensenyament, l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB , la Diputació de Barcelona, i el Consorci d'Educació de Barcelona.

Per a més informació sobre el programa Magnet, podeu entrar al nou web: http://magnet.cat/

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar