Escola Nova 21 engega nou curs amb noves activitats i amb processos de transformació!

Escola Nova 21 engega nou curs amb il·lusió i energia renovades! I l’encetem amb nou web del programa, que trobaràs a www.escolanova21.cat

El curs anterior el vam finalitzar amb una acció formativa organitzada per Escola Nova 21, l’Associació de Mestres Rosa Sensat, la Diputació de Barcelona i el projecte Xarxes per al Canvi liderat pel Consorci d’Educació de Barcelona, on 1.800 docents van participar en una experiència formativa eminentment vivencial que tenia per finalitat principal reforçar les accions dels centres cap al canvi educatiu. 

Amb el nou curs, reprenem les accions d’orientació cap al canvi educatiu que impulsem des de les xarxes locals d’aprenentatge col·laboratiu distribuïdes arreu de Catalunya i formades per tots els centres educatius que formen part del programa. Les properes trobades de les xarxes locals se centraran en dos aspectes: aprofundir la reflexió sobre l’horitzó comú que compartim aquí , i fonamentar la visió de centre que està construint cada escola o institut. 

Per altra banda, els centres educatius que formen part de la mostra representativa continuen el procés de transformació del centre. Després de la formació intensiva d’estiu dels equips impulsors del canvi, aquesta tardor els centres de la mostra compartiran amb les seves respectives comunitats educatives la nova visió de centre i la proposta de full de ruta a seguir. En paral·lel, continuaran coneixent en profunditat pràctiques educatives avançades, sobretot a partir d’intensives visites a centres impulsors del programa. I alhora, s’engegaran noves eines d’acompanyament per als equips directius i impulsors, basades en un procés de mentoratge que combinarà l’assessorament de persones expertes amb l’acompanyament de directius de centres amb pràctiques educatives avançades.

Se’ns gira molta feina. Perquè el canvi educatiu és necessari, és urgent, i és possible. 

Si vols més informació i seguir l’actualitat del programa: visita el web Escola Nova 21, el vídeo de presentació del programa , subscriu-te al nostre butlletí, i segueix-nos al Twitter: @escolanova21  #escolanova21.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar