Escola Nova 21 impulsa trobades amb les famílies dels alumnes per implicar-les en el procés de transformació educativa

“He notat que les meves filles van més contentes a l’escola. Quan els preguntem què hi han fet sempre diuen que tot és súper guai i súper xulo”. Alícia, mare de dues filles de 2n i 5è de Primària a l’escola Rocabruna de Picamoixons, explica d’aquesta manera com els canvis metodològiques que enceta l’escola influeixen en l’estat d’ànim i el dia a dia dels alumnes.

Desenes de famílies d’alumnes participen a les trobades organitzades per Escola Nova 21 amb l’objectiu d’involucrar els pares i mares en els processos de transformació educativa engegats als seus centres. Una de les sessions s’ha dut a terme a la ZER El Francolí, a l’Alt Camp, al local del poble de Picamoixons. Els pares i mares han tingut l’oportunitat de conèixer més a fons les pràctiques i principis de l’aprenentatge impulsats en el marc del programa d’innovació a partir de dinàmiques participatives i vivencials on han pogut expressar i compartir les seves opinions i neguits al voltant del canvi que ja afecta l’experiència educativa dels seus fills.

Llegeix la crònica sencera de la trobada al Diari de l'Eduació aquí.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar