Fem educació: entra a la darrera fase d’assessorament i acompanyament dels 13 projectes finalistes

Fem Educació, la convocatòria de micromecenatge  impulsada per la Fundació Jaume Bofill amb la col·laboració de la Fundació Goteo, entra a la darrera fase d’assessorament i acompanyament dels 13 projectes finalistes, tots ells orientats a la millora educativa.

Actualment, els projectes seleccionats estan rebent acompanyament expert i intensiu per part de l’equip tècnic de la Fundació Goteo. Aquest acompanyament finalitzarà la darrera setmana de juliol amb una sessió grupal dirigida a treballar la comunicació i dinamització de les iniciatives. L’avaluació individualitzada de cada projecte ha permès identificar les àrees de millora de cada iniciativa. Els impulsors dels projectes seleccionats estan introduint aquestes millores en les seves propostes amb l’objectiu d’assegurar l’èxit de les campanyes de microfinançament.

El mes de setembre els impulsors iniciaran les campanyes de micromecenatge a on la comunitat tindrà un paper clau. Fem educació, vol ser una palanca de canvi per estimular la generació de noves iniciatives que cerquin en la comunitat i en el finançament col·laboratiu la seva capacitat d’implementació.

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar