Neix Fem Educació, una plataforma de micromecenatge per emprenedors amb projectes d’innovació educativa

Dijous 23 de febrer de 2017 es va presentar la primera crida oberta a projectes innovadors de la plataforma de micromecenatge per la innovació FemEducacio.org, una iniciativa de la Fundació Jaume Bofill en aliança amb la Fundació Goteo, el referent en crowdfunding i projectes de cultura col·laborativa i oberta.

Obrim una primera crida per seleccionar un màxim de 20 iniciatives que responguin als reptes actuals per millorar l’educació. Els seleccionats rebran un acompanyament expert  intensiu per transformar les seves idees en projectes d’impacte i suport per iniciar una campanya de microfinançament.  Les iniciatives es podran presentar fins al 23 de maig de 2017.

El crowdfunding ha esdevingut un model,  molt més que una forma de buscar finançament. El fet de comprometre comunitats de donants en el projecte des del principi fa que aquest neixi més orientat a les necessitats, tingui un compromís de retorn obert i els projectes siguin més exitosos quan es porten a terme.

A la presentació ens va apadrinar Ada Parellada, com a referent del sector de la restauració a Catalunya. Va explicar el procés de transformació del món de la cuina al nostre país i va convidar a la comunitat educativa a agafar el testimoni. Ens passa “la patata calenta”, un plat que no és individual sinó que “cal cuinar entre tots”. Trobareu el vídeo de presentació aquí.

Contacte: Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill (620 587 300) i Lluís Mas, cap de projectes de la Fundació Jaume Bofill (646 164 652).

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar