Inaugurem l’espai web del Via Universitària

Treballar en obert i de forma col•laborativa: el web resseguirà les diferents etapes del projecte, començant per l’etapa de preparació (fase actual), el treball de camp, l’anàlisi de les dades i la difusió dels resultats.

“Via universitària: accés, condicions d’aprenentatge, expectatives i retorns dels estudis universitaris” té per objecte realitzar una enquesta a estudiants universitaris per tal de generar informació rigorosa, objectiva i àmplia sobre les condicions de vida i les formes de vinculació amb l’estudi de la població estudiantil universitària.

El projecte és impulsat i finançat per la Fundació Jaume Bofill (FJB) en col·laboració amb la Xarxa Vives d’Universitats (XVU) i pretén fornir dades i elements d’anàlisi comuns per a les universitats de la XVU sobre les característiques dels estudiants i del seu recorregut universitari. Es tracta d’un projecte d’àmbit internacional que abasta universitats de 4 estats de l’arc mediterrani: Andorra, Espanya, França i Itàlia.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar