Iniciem la formació del voluntariat LECXIT

La formació i l’acompanyament són les millors eines per a integrar les persones voluntàries en l’equip del projecte LECXIT, per enfortir la seva motivació i per garantir el suport necessari en el desenvolupament de la seva tasca. Amb aquests objectius durant tot el mes de novembre realitzarem les formacions inicials als més de 450 nous voluntaris que aquest curs s’incorporen a un dels 207 punts LECXIT.

El projecte LECXIT vol impulsar l’èxit educatiu millorant les competències de comprensió lectora  als infants de 4t a 6è de primària mitjançant el suport individualitzat que ofereix una persona voluntària. És per això que la formació inicial vol oferir al voluntariat els coneixements, recursos i acompanyament necessaris per a poder desenvolupar aquesta tasca de forma positiva i gratificant. 

Durant la sessió de formació inicial el voluntariat, a banda de conèixer el programa en profunditat, treballa dues qüestions clau: la mentoria i el tipus d’acompanyament vers la lectura que es pretén facilitar per tal que aquet sigui eficaç.

Si tens una hora a la setmana per transmetre la teva passió per la lectura i et vols comprometre amb  l’èxit educatiu inscriu-te com a voluntari a http://www.lectura.cat/voluntaris.

Un infant del projecte LECXIT t’està esperant!

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar