Comença un nou curs LECXIT!

Amb el nou curs escolar tornen les sessions del programa LECXIT-Lectura per a l'èxit educatiu amb l'objectiu de millorar la comprensió lectora dels infants de 9 a 12. Actualment comptem amb una xarxa de més de 200 punts LECXIT distribuïts per tot Catalunya amb més de 2.400 parelles lectores.   

Com a activitat principal, LECXIT ofereix sessions de lectura entre una persona voluntària i un infant buscant que el nen o nena gaudeixi de la lectura, així com ajudar-lo i motivar-lo creient en les seves capacitats. 

Un dels elements clau per a garantir la bona implementació del projecte és la formació que es porta a terme a tots els voluntaris que s’incorporen al projecte. Aquesta té per objectiu  oferir les eines i recursos necessaris per a realitzar la mentoria 1 X 1 segons els criteris metodològic del programa. Enguany hem programant més de 25 sessions on participaran més de 450 voluntaris

El LECXIT no seria possible sense la complicitat i lideratge de la xarxa de centres educatius, biblioteques i entitats que obren les seves portes cada setmana per acollir, impulsar i liderar la implementació del programa. LECXIT és un projecte ideal per a entitats que treballen en l'àmbit educatiu, social o de la lectura. És un projecte que permet millorar l'èxit educatiu i mobilitzar la comunitat mitjançant una metodologia contrastada i fàcil d'aplicar. 

Si sou  escola, una biblioteca o una  entitat  compromesa amb l'educació dels infants, LECXIT, lectura per a l'èxit educatiu és el vostre projecte.  Trobareu tota la informació a: www.lectura.cat.

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar