Nova recerca sobre l'efectivitat de les beques

Nova recerca sobre l'efectivitat de les beques a l’hora d’evitar l’abandonament dels estudis a l’educació primària i secundària, especialment entre? ?l’alumnat més vulnerable??

Dia i hora: dimarts 26 de setembre de 2017 a les 18 h. Lloc: Sala d'actes del Palau Macaya de l’Obra Social ”la Caixa”. (Pg. de Sant Joan 108,  Barcelona)

En el marc del projecte Què funciona en educació? Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill han elaborat un recull de l’evidència científica rigorosa existent sobre l’eficàcia de les beques i ajuts per a millorar els resultats educatius, amb l’objectiu d’aportar orientacions per a la millora de la política educativa a Catalunya. 

Amb la participació de:

  • Mauro Mediavilla, doctor en Economia, professor del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València i investigador de l’Institut d’Economia de Barcelona. Presentarà la revisió d’evidències: Són les beques i ajusts a l’estudi efectives de cara a la continuïtat i millora dels resultats educatius a primària i secundària?
  • Cristina Bellés, investigadora de la Universitat de Girona.
  • Francesc Colomé, expert en polítiques educatives.
  • Joan Carles Navarro, cap del Departament d'Educació de l'Ajuntament del Prat de Llobregat.

Trobareu més informació en la nota de premsa adjunta. 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar