Reportatge al "Ara Criatures" sobre el programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu” que acompanya els centres en un projecte d’innovació educativa en aliança amb una institució d’excel·lència

El suplement "Ara Criatures" del del diari ARA del 4 de gener, va publicar un reportatge sobre el programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu" impulsat per la Fundació Jaume Bofill amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

A l'article, la coordinadora Roser Argemí explica en què consisteix el programa, i representants de les escoles i institucions participants expliquen la seva experiència: l'escola Eduard Marquina i l'Institut de Ciències del Mar del CSIC, l'escola Roser Capdevila i TV3, i l'institut Moisès Broggi i el MACBA.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar