Tot un Món a les aules - Barcelona

El 16 de juny a les 19 h, Televisió de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill i l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura, van organitzar l'acte "Tot un Món a les aules" per parlar del repte que tenen els centres educatius, les entitats socials i els mitjans de comunicació en el foment d'una major comprensió del fenomen migratori i la deconstrucció de prejudicis i estereotips.

En la trobada van intervenir Tania Adam, coordinadora de l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura, Carles Solà, director del programa Tot un Món de Televisió de Catalunya, Pere Arcas, cap de Programes d'Aprenentatge de Televisió de Catalunya, Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill i Marta Casas, experta en educació i diversitat cultural i co-autora del material multimèdia que es presentarà durant l'acte. El material didàctic Tot un Món consisteix en una carpeta de fitxes (en format imprès i multimèdia), que pren com a punt de partida alguns capítols del programa "Tot un Món", produït i emès per TV3, per acostar el fenomen migratori a les aules i treballar les actituds envers la immigració. El material està format per dos números (4 i 11) de la col·lecció de llibres Conciutadania Intercultural, amb recursos i reflexions per a la gestió de la diversitat a les aules. L'acte va ser a l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura de Barcelona (C/ Avinyó 52)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar