Tot un Món a les aules - Tarragona

Dilluns 11 d'abril a les 18 h, Televisió de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill, la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili i els MRP del Baix Penedès i del Garraf van organitzar l'acte Tot un Món a les aules per parlar del repte que tenen els centres educatius i els mitjans de comunicació en el foment d'una major comprensió del fenomen migratori i la deconstrucció de prejudicis i estereotips.

 

En la trobada van intervenir Montserrat Guasch, degana de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV, Àngels González, directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona, Carles Solà, director del programa "Tot un Món" de Televisió de Catalunya, Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill, i Miquel Àngel Essomba, autor de Tot un Món. Material didàctic, que es va presentar en aquest acte. L?acte va sortir al TN Comarques, junt amb l'experiència dels alumnes padrins de l'ES Andreu Nin d'El Vendrell. El material consisteix en una carpeta de fitxes que pren com a punt de partida alguns capítols del programa "Tot un Món", produït i emès per TV3, per acostar el fenomen migratori a les aules i treballar les actituds envers la immigració. El material està format per dos números (4 i 11) de la col·lecció de llibres Conciutadania Intercultural, amb recursos i reflexions per a la gestió de la diversitat a les aules. L'acte va ser a la Sala d'actes de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV. (Campus Sescelades) També se'n faran presentacions a Lleida (4 de maig) i Tortosa (11 de maig).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar