Vols participar a la campanya #gaudimllegint del projecte Lecxit?

Fer de la lectura un espai de gaudi és una condició indispensable per a promoure l’hàbit lector entre el infants. És per aquest motiu que des del projecte Lecxit llancem la campanya  #gaudimllegint.  Aprofitant el mes d'abril, el mes de la lectura, volem preguntar a tota la comunitat per què gaudeix llegint i que ho comparteixi a les xarxes socials.

Com ho fem? Llancem a través de twitter, facebook i instagram el missatge següent:

  • I vosaltres @XXXX, @YYYY i @ZZZZ per què gaudiu llegint? Volem saber què fa de la lectura una experiència apassionant!
  • Comparteix la teva experiència lectora amb la comunitat @lecxit amb una foto o vídeo acompanyat de #gaudimllegint i nomina a 3 persones més.

Què et demanem?

Que ens ajudis a difondre la campanya a partir de les teves xarxes socials. Per fer-ho has de:

  1. Fer-te una foto llegint o un vídeo explicant per què gaudeixes llegint. Recorda que el vídeo ha de ser de 10 segons com a màxim.
  2. Si impulseu un punt Lecxit, us proposem gravar o fer fotografies amb els participants on expliquin perquè gaudeixen llegint. Aquestes poden ser individuals o grupals. També convideu als voluntaris a explicar perquè gaudeixen llegint i utilitzar les seves xarxes.
  3. Penja'l a la teva compte de twitter, facebook o instagram. No cal que escullis una sola xarxa. Et convidem a fer servir totes les que tinguis.
  4. Convida a 3 o 4 persones a explicar per què gaudeixen llegint.
  5. No t'oblidis de posar l'etiqueta @lecxit i el hashtag #gaudimllegint

Aquí t'adjuntem uns enllaços on podràs veure diferents exemples a cada una de les xarxes:

Twitterhttps://bit.ly/2V4WA0h o https://bit.ly/2VbVwrl 

Facebookhttps://bit.ly/2TNIMpx 

Moltes gràcies i que gaudiu molt amb la lectura!

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar