Isabel Vilaseca Roca
“Gestora cultural”

Isabel Vilaseca Roca

Diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona (UB), llicenciada en Humanitats per la Universitat Ramon Llull (URL) i postgrau en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona (UB).

Després d’uns anys com a treballadora social, va reorientar la seva carrera cap a la gestió cultural. La seva experiència en diversos sectors culturals li ha permès tenir una àmplia visió del sector, des de l’Administració pública fins a les empreses privades.

Es va incorporar al patronat de la Fundació Jaume Bofill el 1995 i en va ser nomenada presidenta al 2007.

Per a la Isabel, presidir la fundació és un compromís per vetllar per la missió i els valors que sempre han caracteritzat la institució, impulsar la seva utilitat social per a la Catalunya d’avui i sumar el talent dels patrons com a equip de persones que reflexionen i decideixen quins són els nous reptes a assumir.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar