Natàlia  Llorente
"L'educació és la clau que realment mou a les persones"

Natàlia Llorente

Llicenciada en Economia per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), màster en Formació del professorat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i actualment cursant el Grau de Psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Ha treballat com a professora de secundària i com a formadora del professorat en processos d'acompanyament, assessorament i sessions formatives. Ha participat en comunitats d'aprenentatge internacionals sobre Learning Differences i Education Policy amb la xarxa Teach For All. Actualment és Directora a Catalunya de la fundació Empieza por Educar la qual té com a missió l'equitat educativa. 

Els estudis d'economia li van fer entendre una part del funcionament de la societat; tanmateix, des de que es va submergir en el camp de l'educació està convençuda que aquesta és la clau que realment mou les persones. 

Actualment és Coordinadora del projecte de l'Anuari dels reptes de l'educació a Catalunya 2017

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar