Reptes de l’educació a Catalunya. Anuari 2018 ja està en marxa!!

Sota la direcció de Jordi Riera, Catedràtic d’Educació de la Universitat Ramon Llull, i amb la col·laboració de Natalia Llorente, aquesta nova edició de l’Anuari vol analitzar 10 qüestions prioritàries de la política educativa per fer propostes que desbloquegin els reptes de qualitat i equitat. Quin és per tu un dels principals reptes educatius que té en aquest moment el país? 

L’Anuari dels reptes educatius és un esforç col·lectiu que té com objectiu definir amb precisió alguns dels principals reptes de política educativa per abordar les vies de solució. Busquem 10 palanques de canvi, 10 aspectes de l’educació que cal abordar a fi de millorar la qualitat i l’equitat del sistema educatiu. 

Per a fer-ho, hem demanat al Catedràtic de l’Educació de la Universitat Ramon Llull, Jordi Riera, que dirigeixi un procés conduent a la construcció dels 10 reptes i les seves propostes. Amb la col·laboració de Natalia Llorente, economista, professora i actualment directora de la Fundació Empieza por Educar, han obert un procés de consulta i definició dels 10 temes. Volem conèixer quin és per tu un repte central i on creus que hi ha la via de solució. Escriu-nos a nllorente@fbofill.cat

Amb la llista dels 10 temes, el director buscarà 10 experts líders de temes per a que elaborin un primer text que llanci un debat en seminari. 

L’edició 2015 d’aquest Anuari va estar dirigida per Josep Maria Vilalta. Podeu consultar el dossier de premsa, descarregar-vos cadascun dels reptes definits o veure’ls explicats pels seus autors en vídeo

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar