Construïm l’Educació360 | Una aliança per connectar temps i espais educatius (Part 2)

  • Data 27/06/2018

Arrenca l’Aliança Educació 360, una iniciativa oberta per connectar i integrar totes les oportunitats educatives a Catalunya. Ho estem fent amb els municipis, les xarxes i els espais d’educació escolars i comunitaris, i amb tu. 

Et convidem a veure la segona part de la Jornada de presentació de l'Aliança Educació 360, celebrada el 29 de gener de 2018 per a començar a construir aquesta visió compartida.

12.00 h. Diàleg: Dels desitjos a la realitat. Com construir una Educacio360?  

Cèsar Coll. Catedràtic de Psicologia UB, Edgar Iglesias, Professor de Pedagogia UAB, Elena Sintes, Sociòloga, Institut infància BCN . Condueix Mònica Nadal, Directora de recerca de la Fundació Jaume Bofill

13.00 h. Tallers/debats amb experiències

Taller 1: Com integrar els temps i els espais educatius. Elena Sintes

Taller 2: Com connectem els aprenentatges per avançar en la personalització. Cèsar Coll

Taller 3: Com garantim l’accés de tothom a més i millors oportunitats educatives. Edgar Iglesias

14.00 h. Els propers passos. Carles Barba

La Federació de Moviments de Renovació Pedagògica (FMRPC), la Diputació de Barcelona i la Fundació Jaume Bofill impulsem l’aliança per l’Educació 360, una iniciativa oberta per construir més i millors oportunitats educatives per tothom.  

Si formes part d’un ajuntament, ets mestre, educador, activista o senzillament creus en una educació més oberta, connectada, equitativa i compartida, sumat-t'hi! https://www.educacio360.cat

Ponents

Equip implicat

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar