Quines desigualtats socials podem combatre des de l'educació?

  • Data 12/11/2013

Síntesi d'idees del debat "Quines desigualtats socials podem combatre des de l'educació?" a càrrec de Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya; Joan Mateo, secretari de Polítiques Educativesdel Departament D'ensenyament de la Generalitat de Catalunya i president del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu de la Gneralitat de Catalunya; Joan M. Girona, professor de secundària i psicopedagog; Irene Balaguer, presidenta de l'Associació de Mestres Rosa Sensat.

Quines desigualtats educatives ha accentuat la crisi? Com es poden combatre aquestes desigualtats des del sistema educatiu? Quins factors dels centres educatius influeixen més sobre les desigualtats socials de l'alumnat? Quins resultats estan tenint les mesures que s'estan implementant per combatre les desigualtats socials en educació? Quines són les mesures més prioritàries en el moment actual?

En la trobada es va presentar el monogràfic "Contra les desigualtats socials" de la revista Perspectiva Escolar (núm. 371).

Per a més informació, podeu consultar la informació relacionada.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar