iau_format_ok.jpg
08/10/2015
07:00h - 17:00h

L’Educació Superior i l’agenda 2030 de Nacions Unides

Recinte Modernista de Sant Pau Veure mapa

Information (in ENGLISH) / Información (en CASTELLANO)

L’Associació Internacional d’Universitats i la Fundació Jaume Bofill us convidem a la conferència internacional «La Contribució de l’educació superior a l’agenda 2030 de Nacions Unides». Les diferents sessions i taules rodones tindran lloc al Recinte Modernista de Sant Pau, durant els dies 8 i 9 d’octubre. Aquesta trobada internacional  ofereix l’oportunitat de facilitar la participació de tots aquells que volen debatre sobre el lloc i el paper de l’educació superior a l’agenda internacional educativa així com definir les accions concretes a desenvolupar per assolir  els objectius aprovats per Nacions Unides.

L’any 2015 és un punt d’inflexió important en l’agenda internacional i especialment en l’àmbit educatiu. Han passat 15 anys des de la creació formal de la Campanya «Educació per a tothom» (Education for All, EFA) liderada per la UNESCO i la d’Objectius del Mil·leni (Millenium Development Goals) liderada per les Nacions Unides. Ens trobem davant la definició dels nous objectius internacionals a assolir d’aquí al 2030. Molts països i organitzacions de tot el món estan implicats en aquesta missió i l’Associació Internacional d’Universitats (IAU), amb el suport de la UNESCO, és la institució que representa el sector de l’educació superior, que lidera un projecte específic per a aquestes campanyes de la ONU: HHEFA – Higher Education for Education for All.

Des de la Fundació Jaume Bofill hem volgut liderar aquest debat a casa nostra, coorganitzant la Conferència Internacional i convocant especialment a la comunitat educativa catalana. Això permetrà definir el full de ruta de l’educació superior en base als objectius de l’agenda d’Educació 2030. En aquesta conferència es definiran les recomanacions per a totes les universitats del món, en matèria de responsabilitat social universitària.

Comptarem amb representants del Grup de Referència Internacional HEEFA  IAU, diferents líders universitaris i els diferents actors que conformen la comunitat educativa d’estudis superiors tant d’àmbit internacional com  català.

Conferència organitzada per:

L’Associació Internacional d’Universitats i la Fundació Jaume Bofill

Amb la col·laboració de l'Associació Catalana d'Universitats PúbliquesGlobal University Network for Innovation (GUNi)l’Associació d’Educació Superior de Suècia, Via Universitària i la UNESCO

Amb el suport de:

Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, Centre de Coneixement de Sant Pau i l’Agència de Cooperació al Desenvolupament Internacional de Suècia (SIDA)

Més informació:

Notícia al portal University World News

Notícia ACUP

 

L’Educació Superior i l’agenda 2030 de Nacions Unides
a
Recinte Modernista de Sant Pau

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar