crida_biblioteques300x405.jpg
09/11/2017
17:00h - 19:00h

Uneix-te a la biblio(r)evolució!

Recinte Modernista de Sant Pau / Sala Pau Gil Veure mapa

Us imagineu una biblioteca escolar capaç de (r)evolucionar les dinàmiques educatives del centre? I una biblioteca que actuï com agent cohesionador de la comunitat educativa? O que dinamitzi la vida cultural de l’escola o l’institut? Us agradaria repensar els usos de la biblioteca escolar per catalitzar innovacions i millorar els aprenentatges? 

Les possibilitats de la biblioteca escolar són infinites a l’hora de donar suport al professorat, apoderar a les famílies del centre i contribuir a una educació integral i significativa d’un alumnat amb interessos i necessitat diverses. Una biblioteca escolar activa, viva i integrada té la capacitat de donar resposta a alguns dels reptes educatius actuals com la personalització dels aprenentatges, la innovació tecnològica, la integració de les alfabetitzacions múltiples o l’accés a continguts de qualitat per al desenvolupament d’habilitats i competències, entre d'altres.

Us convidem a l'acte de presentació de la Crida BIBLIO(r)EVOLUCIÓ, una iniciativa que busca centres educatius que desitgin crear col·lectivament nous usos i models per a la seva biblioteca escolar

L'acte estarà conduït i dinamitzat per les impulsores de la crida Marta Roig (diplomada en Biblioteconomia i Documentació i Màster en Biblioteca escolar i promoció de la lectura) i Anna Juan (doctora en antropologia social i cultural i màster en llibres i literatura infantil), que ens aportaran un ampli ventall de fórmules innovadores per integrar la biblioteca escolar com un agent transformador que respongui als reptes actuals de l’educació. 

Durant l'acte, també es presentaran 3 experiències inspiradores de nous usos de la biblioteca escolar que ens ajudaran a visibilitzar tot el seu potencial de la mà de: 

Finalment, comptarem amb un espai de cocreació en la que els participants podreu començar a cuinar les vostres propostes creatives de biblioteca escolar amb l’especialista en jocs Oriol Ripoll.

L'acte tindrà lloc el dijous 9 de novembre de 18.00 h a 20.00 h i es podrà seguir en directe via Twitter @FundacioBofill amb el hashtag #bibliorevolucio.

Lloc: Recinte Modernista de Sant Pau / Sala Pau Gil (C. Sant Antoni Maria Claret, 167. Barcelona)

Accés lliure i gratuït. També podreu seguir l’acte  per streaming a través del web de la Fundació Jaume Bofill.

No ho dubteu més! Participar a la crida us submergirà en una activitat creativa amb la que dissenyareu nous usos per a la vostra biblioteca per tal de donar resposta a les necessitats del vostre centre educatiu. 

Inscriviu-vos a l’acte i no us ho deixeu perdre!  

 

Uneix-te a la biblio(r)evolució!
a
Recinte Modernista de Sant Pau / Sala Pau Gil

Equip

Equip implicat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar